Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Az ébenfa illat

Szerző: Rendez-Vous Nature
2021. 09. 01. 13:22:49
Az ébenfa illat
Beköszöntött az ősz, a hűvösebb idő. Ha szeretnéd elkezdeni a hangolódást a következő időszakra, segítségedre lehet az ébenfa illatú termékei.

Beköszöntött az ősz, a hűvösebb idő.

Ha szeretnéd elkezdeni a hangolódást a következő időszakra, segítségedre lehet a Collines de Provence ébenfa illatú termékei. Intenzív, fás, meleg illata elhozza neked az őszi idillt otthonodba. Egy finom teával való kuckózos nap, remek kiegészítője lehet ez a különleges illat.

Mit lehet tudni az ébenfáról?

Fekete színe miatt különleges és értékes ez a fafajta, amely megtalálható Afrikában és Ázsiában is. Felhasználást tekintve sokrétegű, készíthetünk belőle hangszereket, bútorokat illetve a szamurájok kardja is ebből készült, ezáltal a hatalom és a védelem jelképévé vált. Már az ókorban is ismerték és szerették, de igazán értékessé a reneszánsz korban vált, amihez hozzájárult, hogy a tengeren is tudták már szállítani, így elterjedt az egész világon.


Ha szeretnéd otthonodat beteríteni ezzel a melengető illattal, válaszd a lakásparfümöt vagy a gyertyát a webshopunkról, amely hosszantartó meleg, fás illatot biztosít lakásodnak.

Ébenfa lakásparfüm

Ébenfa gyertya

Ha pedig a testedet szeretnéd kényeztetni ezzel az illattal, válaszd tusfürdőnket, kézkrémünket és/vagy parfümönket webshopunkról.

Ébenfa illatú tusfürdő

Ébenfa melengető kézkrém

Fás jegyekkel rendelkező parfüm

Érdemes körülnézni!

Az oldal tetejére