Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
<strong>Ingyenes szállítás 2021. január 25. és Február 3. között!</strong> Ingyenes szállítás 2021. január 25. és Február 3. között!
BANKKÁRTYÁS FIZETÉSI MÓDUNK IDEIGLENESEN SZÜNETEL! KÖSZÖNJÜK MEGÉRTÉSEDET!

Collines de Provence

Kedves Érdeklődő,
Szeretettel üdvözöljük Provence különleges illatvilágában!
 
Proust az elveszett idő nyomában az eltűnt paradicsomot kereste annak idején, pedig ez a paradicsom nem is tűnt el szerintünk, ott van valahol dél-Franciaországban, a tenger és a hegyek között, egyik oldalról egy levendula mező, másik oldalon pedig egy folyó által határolt területen és a Provence nevet viseli.  Ebben a régióban egybeolvad az emberi alkotás nagysága és a természet csodája, és mindennek levendula illata van.
 
A mályva, a kék és a sárga színek kavalkádját, a történelmi emlékek sokaságát, az állandóan azurkék eget és biztosnak ígérkező napsütést elnézve megállapíthatjuk, hogy Proust rossz helyen kereste az elveszett időt. A provence-i kis falvak hívogató főtereikkel, csábító kiskereskedéseikkel, a provence-i fűszerektől, gyümölcsöktől, az itt termett olívától illatozó piacok magukban hordoznak valami megnyugtatót. Engedjék meg, hogy ebből a nyugalomból becsempésszünk egy üvegcsével az otthonaikba!
 
Ezt a Provence-i illatkavalkádot és nyugalmat fedeztük fel a Collines de Provence francia gyártó kézműves termékeiben, így a saját otthonaikban is elérhetővé válhat számunkra a provence-i életérzés megteremtése. A francia gyártó hitvallása, hogy természetes illat előállításához nem elég parfümkészítőnek lenni, botanikusnak is kell lennie egyben, hogy a provence-i dombság vadon élő gyógynövényeinek, virágainak és gyümülcsfáinak a legjavát nyerhessék ki. 
 
Miért szerettünk bele a Collines de Provence termékeibe?
  • A francia gyártó, Provence-hoz híven a 100% természetesség mellett tette le a voksát
  • Illatgyertyái növényi gyantából készülnek, 100% pamut gyertyazsinórral
  • Termékeiket nem tesztelik állatokon
  • Exkluzív illataikat Grasse-i parfümszakértők hozzák létre, de az alapanyagot a természet biztosítja
Kérjük, tartson velünk és fedezze fel a Provenci-e dombság újdonságait!
Rendezés:
Az oldal tetejére