Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fedezd fel a Rendez-Vous Nature kincseit

Kedves Érdeklődő,

Szeretettel üdvözlünk Provence különleges illatvilágában!

 

Proust az elveszett idő nyomában az eltűnt paradicsomot kereste annak idején, pedig ez a paradicsom nem is tűnt el szerintünk, ott van valahol dél-Franciaországban, a tenger és a hegyek között, egyik oldalról egy levendula mező, másik oldalon pedig egy folyó által határolt területen és a Provence nevet viseli.  Ebben a régióban egybeolvad az emberi alkotás nagysága és a természet csodája, és mindennek levendula illata van.

 

A mályva, a kék és a sárga színek kavalkádját, a történelmi emlékek sokaságát, az állandóan azurkék eget és biztosnak ígérkező napsütést elnézve megállapíthatjuk, hogy Proust rossz helyen kereste az elveszett időt. A provence-i kis falvak hívogató főtereikkel, csábító kiskereskedéseikkel, a provence-i fűszerektől, gyümölcsöktől, az itt termett olívától illatozó piacok magukban hordoznak valami megnyugtatót. Engedd meg, hogy ebből a nyugalomból becsempésszünk egy üvegcsével az otthonodba!

 

Ezt a Provence-i illatkavalkádot és nyugalmat fedeztük fel a Collines de Provence francia gyártó kézműves termékeiben, így a saját otthonaikban is elérhetővé válhat számunkra a provence-i életérzés megteremtése. A francia gyártó hitvallása, hogy természetes illat előállításához nem elég parfümkészítőnek lenni, botanikusnak is kell lennie egyben, hogy a provence-i dombság vadon élő gyógynövényeinek, virágainak és gyümülcsfáinak a legjavát nyerhessék ki. 

 

Miért szerettünk bele a Collines de Provence termékeibe?

  • A francia gyártó, Provence-hoz híven a 100% természetesség mellett tette le a voksát
  • Illatgyertyái növényi gyantából készülnek, 100% pamut gyertyazsinórral
  • Termékeiket nem tesztelik állatokon
  • Exkluzív illataikat Grasse-i parfümszakértők hozzák létre, de az alapanyagot a természet biztosítja

 

Mandulina
Francia sikk, mediterrán életérzés.

A cél, többféle bőrproblémára megtalálni a megoldást, mindezt környezetkímélő és csak természetes- és magas minőségű, lehetőleg fair trade gazdálkodásból származó alapanyagok felhasználásával. A kozmetikumok nem csak a bőrt, hanem a lelket is simogatják, ápolják.

 

Miért szeretjük?

  • Csodás összetevők
  • Finom, lágy virágillatok
  • Gyönyörű csomagolás
  • 100% Vegán

 

Kérjük, tarts velünk és fedezzük fel a Provence-i dombság rejtett kincseit!

Az oldal tetejére