Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás

Bankkártyás fizetés a Barion rendszerén keresztül
A megrendelés ellenértékének kifizetése ELŐRE TÖRTÉNIK online bankkártyás fizetéssel a Barion rendszerén keresztül.
 
 
 

 
Banki előreutalás

A termékek árát és a szállítási költséget előre kell utalnod a visszaigazoló levélben megjelenő bankszámlaszámra, melyet a megrendelésed után azonnal megküldünk e-mail címedre.

A rendelt termékeket, csak akkor készítjük össze, ha bankszámlaszámunkra megérkezett a rendelésben szerepelt összeg.

Név: SM-Lian Kft.
Bankszámlaszám (K&H Bank):
10403105-50526588-88891014

Közleménybe ne felejtsd el megírni a rendelésszámodat, melyet e-mailben fogsz megkapni!
 

 

Utánvétel 
KEZELÉSI KÖLTSÉG: 350,- Ft

A csomag ellenértéke az átvételkor a Futárnál, vagy a GLS csomagponton, kerül kifizetésre. A Futárnál történő készpénzes fizetési szándék esetén gondoskodjék megfelelő címletű bankjegyekről, mert nem biztos, hogy a Futár vissza tud adni! Minden futárnál és a GLS csomagpontok egy részénél bankkártyás fizetésre is van lehetőség.
Figyelem! FOXPOST szállítási mód esetében KIZÁRÓLAG BANKKÁRTYÁS FIZETÉSRE van lehetőség. 
 

 

Házhozszállítás GLS Futárszolgálattal
Csomagját a GLS futárszolgálat munkatársai fogják kiszállítani Önnek a megadott BELFÖLDI címre munkaidőben, a feladástól számított 1-3 munkanapon belül. A kiszállítással kapcsolatban a GLS futárszolgálat fogja tartani Önnel a kapcsolatot E-MAIL és SMS formájában! A GLS címzetteknek szóló részletes tájékoztatását a kézbesítési lehetőségekről itt olvashatja el (másolja az URL-t a böngésző keresősávjába!):
https://gls-group.eu/HU/hu/kezbesitesi-lehetosegek

 

Megrendelés   Végösszeg       Szállítási költség
0 Ft 12 000 Ft 1 255 Ft
12 001 Ft   Ingyenes!
gls

 


 

GLS CsomagPontok (1-3 munkanap) és Csomagautomaták (1-12 munkanap)
A szállítási határidők a feladás napjától értendők! A GLS Futárszolgálat az Ön által kiválasztott BELFÖLDI GLS Csomagpontra vagy Csomagautomatába szállítja a megrendelt termékeket tartalmazó csomagot, ahol Ön azt személyesen átveheti. A kiszállítással kapcsolatban a GLS futárszolgálat fogja tartani Önnel a kapcsolatot E-MAIL és SMS formájában! Csomagautomata választása esetén vegye figyelembe, hogy az automata foglaltsága esetén a szállítási idő extrém módon is megnövekedhet!!!! FIGYELEM! BANKKÁRTYÁVAL NEM MINDEN GLS CSOMAGPONTON LEHET FIZETNI. EZT VEGYE FIGYELEMBE A KIVÁLASZTÁSNÁL!

 

Megrendelés    Végösszeg   Szállítási költség
0 Ft 12 000 Ft 1 255 Ft
12 001 Ft   Ingyenes!
gls_hu_dropoffpoints

 


 
Foxpost csomagautomaták (automatára történő csomagküldés)
A csomagterminálok jelenleg 67 helyen, a legnépszerűbb bevásárlóközpontokban érhetők el. Figyelem! Amennyiben Ön ezt a szállítási módot választja, akkor a rendelését bankkártyával előre ki kell fizetnie, így csak a bankkártyás fizetési módot tudja kiválasztani! Nagyobb forgalmú időszakokban a csomag automatába kerülése a FELADÁSTÓL SZÁMÍTOTT 3-5 MUNKANAP IS LEHET!

A FoxPost részletes tájékoztatását a csomag átvételének menetéről itt olvashatja el (másolja az URL-t a böngésző keresősávjába):
http://www.foxpost.hu/csomagatvetel-hogyan/

 

Megrendelés    Végösszeg    Szállítási költség
0 Ft 12 000 Ft 1 255 Ft
12 001 Ft   Ingyenes!
foxpost_hu_xlsx_automata
 

 

A szállítás díjának meghatározásakor a webáruházban kosárba tett összes termék vételárának összértéke az irányadó, a szállítási költség és az utánvét összege nélkül. A szállítási díj magában foglalja a csomagolási költséget is. Minimális rendelési összeg nincs. Megrendelésedet a nap 24 órájában leadhatod.
Az oldal tetejére