Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mandulina a természetes, kézműves kozmetikum

Terbe Krisztina, a Mandulina természetes kozmetikumok megalkotója

A Mandulina egy természetes, kézműves kozmetikum.
Lehet-e olyan hatékony, mint a nagy márkák készítményei?

Krisztina abban hisz, hogy így lehet igazán hatékony. Minél nagyüzemibb az előállítás, annál nagyobb a kísértés, hogy mindenből éppen csak hogy kerüljön bele valami, ami az összetevő listán majd jól mutat. A Mandulinák kialakításánál kezdettől célként tűzte ki, hogy nem enged a kompromisszumoknak és mindenből a legjobbat és a szükséges, magas hatóanyag-tartalommal tesz bele.

Hogyan készülnek a Mandulinák?

Szigorú standard szerint, ÁNTSZ által jóváhagyott műhelyben, kellő szakértelemmel és rendkívül nagy odafigyeléssel. De a legfontosabb, hogy szívvel-lélekkel. Csak természetes- és magas minőségű, lehetőleg fair trade gazdálkodásból származó alapanyagokat használ.

Nem alkalmaz kémiai szereket, "élettelen" anyagokat. Például a színek is, ahol csak ez megoldható, tiszta növényi színek.

Mivel "élő", természetes anyagokról van szó, a színek és az illatok kismértékben dobozról dobozra változhatnak. És a fény is hatással van rájuk. De ez így szép, a természetben is éppen így viselkedik minden élő dolog: hat rá a napfény, a klíma, az eső... A változatosság mellett a hatás és a minőség az, ami állandó.

Ma már sokféle természetes és kézműves
kozmetikum van a piacon. Miben más a Mandulina?

100% vegán, natúr kozmetikumaimmal, káros anyagoktól mentesen, a természet kincseivel igyekszem óvni, ápolni azok bőrét, akik hozzám hasonlóan hiszn a természetes szépségben. És a természet megóvásában! Számára ez nem trend, vagy "zöld" divat. Az alapanyagokon túl az is fontos volt, hogy a  termékek csomagolása környezetkímélő legyen. A kozmetikumok üveg tégelybe kerülnek, melyek újrahasznosíthatóak és a visszaváltásukra is kínálok lehetőséget. Jelenleg egy utántöltő rendszer kifejlesztésén dolgozik. Úgy gondolja, hogy akik a Mandulinákat szeretik, azok a természetet is szeretik és hajlandóak tenni is ezért.

 

                 

Az oldal tetejére